Studio Thee | Yunnan gold – autumn.
501
post-template-default,single,single-post,postid-501,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Yunnan gold – autumn.

De herfst hangt in de lucht: tijd voor een donkere, stevige thee. Ik heb daarom gekozen voor de Yunnan gold: een zwarte thee uit – drie maal raden – Yunnan (China).

De thee is zoet van smaak, en doet denken aan rozijnen, honing en karamel. Ook het moutige van de thee valt op. Dit maakt dat de thee ook erg goed past bij het ontbijt.

Ik heb de thee (met een gaiwan) op 90 graden gezet, 5 gram op 120 ml en 1 minuut trektijd. En dit kan je een keer of 5 herhalen. Enjoy!