Studio Thee | Huiskamer workshop
529
post-template-default,single,single-post,postid-529,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Huiskamer workshop

2020 goals: eentje ervan is het organiseren van een basis workshop THEE in huiselijke sfeer, dat leek me al heel lang leuk. En afgelopen zaterdag was het zover – een paar lieve dames schoven bij mij aan tafel. Toch wel een beetje spannend. Maar toen ze eenmaal binnen waren was het weer zo leuk om over de thee te vertellen! De huiselijke sfeer maakte dat ik makkelijk kon schakelen tijdens de workshop: bijvoorbeeld een thee uit de kast kan pakken als we het over een bepaalde smaak hebben én geen gepruts met een waterkoker van een ander. Daarnaast verdwijn je met een klein groepje niet in een gehuurd zaaltje, maar voelt het heel persoonlijk & gezellig.

We hebben veel geproefd: witte jasmijn thee in een wijnglas, 2 soorten groene thee (chinees en japans), 2 oolongs (licht en donker), zwarte thee (assam en chinese zwarte thee) & verveine.

Lijkt het jou ook leuk om eens bij mij aan tafel te schuiven? Bel of mail me dan!

PS: mijn oma zou trots op mij zijn vanwege mijn strijkkunsten 🙂