Studio Thee | Oolong four season uit Thailand, biologisch
360
post-template-default,single,single-post,postid-360,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Oolong four season uit Thailand, biologisch

Feest, want momenteel werk ik te midden van 420 losse theeën bij mijn vader (Theexpress.nl). Al lange tijd ben ik benieuwd naar de gele thee, dus die heb ik vanmorgen gezet.

Het droge blad heeft een zwarte kleur en heeft een lange kleine slag. Ik heb het water gekookt en terug gebracht naar 80 graden. De thee heb ik in de gaiwan gezet, ongeveer 2 gram. Ik heb de thee 1 minuut laten trekken. Bij het inschenken ruik je een zoete notige geur. De thee smaakt ook zo: zoet met een vol mondgevoel (boterachtig) en je proef een bloemige en notige aroma.