Studio Thee | Lung Ching-Dragon Well
68
post-template-default,single,single-post,postid-68,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Lung Ching-Dragon Well

Bij een prinselijke dag als deze hoort een mooie thee. Daarom drink ik vandaag deze Lung Ching uit China. Een keizerlijke thee die met name wordt geserveerd bij belangrijk bezoek.

Lung Ching is een gevuurde groene thee uit China. Deze thee mag alleen Lung Ching heten als het uit een bepaald gebied komt, te weten: Zejiang provincie. Lung Ching, ook wel Dragon Well thee genoemd, wordt geplet, in doeken gedroogd en daarna licht geperst. Dit zie je terug aan het strookvormige blad.

Zet temperatuur: 85 graden.

Zet tijd: 2,5 minuut.

5 gram/0,5 liter.

Gezet met Spa Reine, los in de pot.

Smaak: nootachtig (kastanje), groene meloen, vanille en grassig.

Een fijne Prinsjesdag allemaal!