Studio Thee | Around the world- tea
511
post-template-default,single,single-post,postid-511,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Around the world- tea

In deze workshop heb ik een reis om de wereld van de thee – in de breedste zin – gemaakt.

We zijn gestart met de jasmijn dragon pearls uit China, geserveerd in een wijnglas. Een fijne binnenkomer! Prachtig om te zien hoe de parels zich in het wijnglas ontvouwen.
Daarna hebben ik rooibos uit Zuid-Afrika geserveerd: de (bekende) rode en ook de groene variant. Als derde hebben we maté uit Zuid Amerika geproefd – best een tikkeltje bitter! Vervolgens was de verveine (Nederland) aan de beurt met een pure chocolade bonbon. Als laatste heb ik een zwarte thee uit Assam (India) gezet – zowel op de westerse als oosterse wijze. Met daarbij een stuk speculaas.

Het was een feest!

Lijkt jou het ook leuk om een workshop bij te wonen, of heb je liever dat ik bij jou thuis kom? Mail of bel me dan!